Ένταση στο περιφερειακό συμβούλιο μεταξύ των γυναικών του Π. Τατούλη (vid)


Στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο, η αναφορά που έκανε η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου για τις δηλώσεις της γραμματέως του Χριστοφοράκου (Siemens) για μίζες στα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Προκάλεσαν αντιδράσεις στο εσωτερικό της παράταξης του Περιφερειάρχη, όπως είχε αναφέρει το «Καλημέρα Αρκαδία» και σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Η Ντίνα Νικολάκου είπε ότι δεν ασπάζεται τις δηλώσεις αυτές, αλλά πρέπει να δοθούν πειστικές εξηγήσεις από τα δύο ιστορικά αυτά κόμματα, κάνοντας μάλιστα αναφορά ακόμα και στον Πρόεδρο της ΝΔ!

Οι αντιδράσεις μέσα στην παράταξη του Περιφερειάρχη ήταν λογικό να υπάρξουν από τη στιγμή που μέσα στη «Νέα Πελοπόννησο» συνυπάρχουν περιφερειακοί σύμβουλοι που προέρχονται και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ.

Στο προηγούμενο ρεπορτάζ είχαμε αναφερθεί στις αντιδράσεις Παναγωιτοπούλου κα Τζεφεράκου. Σήμερα, όμως, υπάρχει και σχετικό βίντεο!

Το Tv Super ανάρτησε βίντεο με την άνευ προηγούμενου αντιπαράθεση που υπήρξε στο περιφερειακό συμβούλιο … on camera, ανάμεσα στην αντιπεριφερειάρχη Νικολάκου και την αντιπεριφερειάρχη Παναγιωτοπούλου (από την Αργολίδα) που αμφότερες έχουν εκλεγεί με την παράταξη του Περιφερειάρχη!

Μετά τα όσα είπε η Ντίνα Νικολάκου, η Ελένη Παναγιωτοπούλου που είναι και Αναπληρώτρια Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΔ ζήτησε το λόγο και είπε ότι «πρόκειται για άστοχη υιοθέτηση από την κυρία Νικολάκου αμφιβόλου εγκυρότητος απόψεων που κατατίθενται στα πλαίσια νομικών διαδικασιών. Είναι προσωπική της επιλογή αυτή η υιοθέτηση και δεν με εκφράζει προσωπικά».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος…

Νικολάκου - «Είπα εγώ ότι είναι δική σου;»

Παναγιωτοπούλου - «Να μη με διακόπτετε»

Νικολάκου - «Εγώ όταν μιλάω δεν εκφράζω την κυρία Παναγιωτοπούλου. Να με προστατεύσει το Προεδρείο. Αν νομίζουν κάποιοι εδώ μέσα ότι είναι κομματικός στίβος, είναι περιφερειακό συμβούλιο.»

Στη συνέχεια, η Ντίνα Νικολάκου είπε ότι «δεν πρόκειται ποτέ οι πολιτικές μου απόψεις να συμπίπτουν με την κυρία Παναγιωτοπούλου για θέματα κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Η κυρία Παναγιωτοπούλου είναι ένα κομματικό στέλεχος, είναι δικαίωμα της αυτό, έχει κι έναν οργανωτικό ρόλο σε ένα συγκεκριμένο κόμμα και δεν θα την κρίνω. Αλλά δεν θα μου αφαιρέσει ποτέ το δικαίωμα να λέω την άποψη μου στο περιφερειακό συμβούλιο και να λέω την αλήθεια.

Εγώ δεν είπα ότι συμφωνώ, εγώ είπα ότι ακούγονται και γράφονται στη χώρα μας αυτή τη στιγμή, αυτά βλέπουν οι ευρωπαίοι, εκτός αν πρέπει να κλειστούμε στον μικρόκοσμό μας, ό,τι χρώμα κι αν έχει αυτός.

Αν η κυρία Παναγιωτοπούλου, θίχτηκε, δεν φταίω εγώ για αυτό. Δεν είπα εγώ ποια είναι η αλήθεια, μην θίγεστε. Αν θέλετε και ταυτίζεστε με αυτά, εγώ δεν έχω θέμα.

Είστε πολύ μικρή πολιτικά για να μπορέσει να αντιληφθείτε τι λέω. Κυρία Παναγιωτοπούλου, να σέβεστε ανθρώπους που παλεύουν χρόνια και ασχολούνται χρόνια με τα κοινά. Να σέβεστε.»

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει!


Προσθήκη στα αγαπημένα

06 Nov 2017


Προωθημενεσ επιχειρησεις περισσότερες καταχωρήσεις

Hashtag

Hashtag

in CAFE - CLUBS

house on the beach all day restaurant

ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ ΥΓΡΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ ΥΓΡΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

in ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ

Τα υγρά οργανικά λιπάσματα ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ παρασκευάζονται από φυσικές βρώσιμες πρώτες ύλες σακχάρων, βιταμινών, αμινοξέων και μακρο-μικροστοιχείων, δίνοντας τη δυνατότητα στα φυτά να έχουν τη μέγιστη απόδοση.

Καφεκοπτείο Μούρτης

Καφεκοπτείο Μούρτης

in ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ

Το καφεκοπτείο ΜΟΥΡΤΗΣ από το 1987 γνωρίζει όσο κανείς άλλος την τέχνη του καφέ. Οι μοναδικές ποικιλίες, οι ξεχωριστές γεύσεις, το μεράκι και η βαθιά γνώση των μυστικών του καφέ μεταφέρονται με προσοχή από γενιά σε γενιά και έχουν κάνει το ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙ

Δημήτρης Γκρίτζαλης - Πλαστικός Χειρουργός

Δημήτρης Γκρίτζαλης - Πλαστικός Χειρουργός

in ΥΓΕΙΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ, ΙΑΤΡΟΙ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Η πλαστική χειρουργική είναι, πριν απ’ όλα, φιλοσοφία κι όχι μια απλή χειρουργική ειδικότητα. Ασχολούμενος με όλο το φάσμα της Αισθητικής Χειρουργικής, πιστεύω πως η αρμονία και η φυσικότητα είναι οι κυριότεροι παράγοντες που οδηγούν σε ένα όμορφο..

Προσφατα Αρθρα

Δίχτυα ενός εκατομμυρίου ευρώ θα κρατήσουν τις τσούχτρες μακριά από τον Κορινθιακό

Δίχτυα ενός εκατομμυρίου ευρώ θα κρατήσουν τις τσούχτρες μακριά από τον Κορινθιακό

in ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΠΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κονδύλι ενός εκατομμυρίου ευρώ εγκρίθηκε από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης για την προστασία των ακτών από τις πληθυσμιακές εξάρσεις μεδουσών κατά μήκος του Λουτρακίου, του Σχίνου και της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Toν Φεβρουάριο του 2020 ο προαστιακός φτάνει στο Λουτράκι

Toν Φεβρουάριο του 2020 ο προαστιακός φτάνει στο Λουτράκι

in ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΠΙΚΑ

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον η υπόθεση της επέκτασης του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι.

Ρεκόρ guinness και Θεοφάνεια στο Κιάτο.

Ρεκόρ guinness και Θεοφάνεια στο Κιάτο.

in TOP 10, Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΟΠΙΚΑ

Ρεκόρ guinness και Θεοφάνεια στο Κιάτο, γιορτινή μέρα η σημερινή μιας και είναι διπλή η χαρά. Από τη μία η βάπτιση του Ιησού και από την άλλη ενά ρεκόρ guinness. Ένα ρεκόρ που αφορά την μεγαλύτερη σε βάρος και εμβαδό βασιλόπιτα στον κόσμο,

Προβλήματα στο αφορολόγητο - Τι πρέπει να προσέξουν όσοι πληρώνουν ηλεκτρονικά μέσω e-banking

Προβλήματα στο αφορολόγητο - Τι πρέπει να προσέξουν όσοι πληρώνουν ηλεκτρονικά μέσω e-banking

in ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το αφορολόγητο θα μείνει μόνο στα… χαρτιά για όσους κάνουν αγορές πληρώνοντας μέσω e-banking αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα.

Περιηγηση ανα κατηγορια περισσότερες κατηγορίες