Το μυστικό του Facebook που δεν το γνωρίζει ... κανένας


Συνήθως το καταλαβαίνουμε, όταν είναι αργά: κάποιος από τη λίστα φίλων μας, σε κάποια από τα πιο δημοφιλή social media στα οποία διατηρούμε λογαριασμό, μας «εγκατέλειψε» αθόρυβα κι όταν το αντιληφθήκαμε, δεν είχαμε πλέον περιθώριο αντίδρασης. Έστω να ελέγξουμε ότι δεν επρόκειτο περί λάθους, ότι δεν κάναμε ή γράψαμε κάτι που προσέβαλε αυτόν που αποφάσισε να βγει από τη λίστα φίλων.
 
 
Φυσικά και παρατηρούμε τον αριθμό των φίλων ή των followers σε Facebook, Twitter, Instagram να αυξάνονται ή να μειώνονται -πολλές φορές και σε καθημερινή βάση- όμως, ποιος έχει την υπομονή, την παρατηρητικότητα και κάποτε την ψυχραιμία να μετρήσει ποιος έφυγε και γιατί; Κανείς. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχουν μερικές έξυπνες εφαρμογές, σχεδιασμένες για να κάνουν αυτό ακριβώς: να κρατούν σημειώσεις για τους φίλους που χάσατε, σε χρόνο ανύποπτο. Το «γιατί» τους χάσατε, για την ώρα τουλάχιστον, παραμένει δική σας δουλειά να το ανακαλύψετε…
 
Για το Facebook
Για να μετρήσετε απώλειες στο δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο, sites του εξωτερικού προτείνουν το «Deleted». Μετά την εγγραφή, πρακτικά το site κάνει ένα αντίγραφο του αριθμού των φίλων σας στο κοινωνικό δίκτυο. Την επόμενη φορά που θα το επισκεφθείτε, θα έχει καταγράψει κάθε απουσία, καθώς και την ακριβή ημερομηνία που αυτή σημειώθηκε.
 
Για το Twitter
Εδώ το προτεινόμενο εργαλείο είναι το «Who unfollowed me». Οι οδηγίες είναι απλές: ο ενδιαφερόμενος συνδέεται μέσω του ήδη υπάρχοντα λογαριασμού του και από εκεί και μετά η λίστα των followers -και κυρίως όσων έκαναν unfollow- ανανεώνεται με καταγραφή της κάθε νέας παρουσίας και απουσίας, φυσικά. Επίσης, παρέχεται premium υπηρεσία, η οποία δίνει πλήρη λίστα για τους unfollowers ενός χρήστη από την πρώτη στιγμή που χρησιμοποίησε το κοινωνικό δίκτυο.
 
 
Για το Instagram
Δεδομένου του ότι το συγκεκριμένο αποτελεί πονηρό μέσο, υπό την έννοια, ότι το σύνηθες φαινόμενο είναι κάποιος να σε ακολουθεί και μόλις κάνεις follow back, να κάνει αυτομάτως unfollow, το σωτήριο εργαλείο εδώ λέγεται «Unfollowgram». Το συγκεκριμένο λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με το «Who Unfollowed Me». Απλώς ο χρήστης κάνει log-in και αρκεί μια ματιά μια φορά την εβδομάδα για να ελέγξει ποιοι δεν ενδιαφέρονται πια για τις φωτογραφίες, τα stories, τα βίντεο και τα όποια φωτογραφικά updates του.
 
Για το Tumblr
Αν και συγκεκριμένης χρησιμότητας πλέον το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο εξακολουθεί να διατηρεί έναν σεβαστό αριθμό χρηστών που θέλει να ενημερώνεται για το ποιοι αποφάσισαν να διακόψουν τους δεσμούς με το περιεχόμενο τους. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση προτείνεται το «Stalkr». Παρά την κάπως ατυχή ονομασία το link παρακολουθεί τις αφιξο-αναχωρήσεις από τη σελίδα σας στο Tumblr και σας κρατά ενήμερους για τους ακολούθους που χάσατε.

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει!


Προσθήκη στα αγαπημένα

12 Feb 2017


Προωθημενεσ επιχειρησεις περισσότερες καταχωρήσεις

Escape Fashion

Escape Fashion

in ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ACCESSORIES, ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ, ΕΝΔΥΜΑΤΑ

Fashion προτάσεις σε ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ. Επιλέξτε από τις νέες συλλογές ρούχων των κορυφαίων brands On Line, Salt & Peppers jeans, Hype, Chica Loca, Naiba, Y not (ρούχα και τσάντες) και αναδείξτε τον καλύτερό σας εαυτό.

Waves

Waves

in CAFE - CLUBS

Coffee snacks and drinks

ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΕΜΠΟΡΙΟ SERVICE ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΕΜΠΟΡΙΟ SERVICE ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

in ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ -SERVISE ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ -ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΖΑΝΤΩΝ.

ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ ΥΓΡΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ ΥΓΡΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

in ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ

Τα υγρά οργανικά λιπάσματα ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ παρασκευάζονται από φυσικές βρώσιμες πρώτες ύλες σακχάρων, βιταμινών, αμινοξέων και μακρο-μικροστοιχείων, δίνοντας τη δυνατότητα στα φυτά να έχουν τη μέγιστη απόδοση.

Προσφατα Αρθρα

Δίχτυα ενός εκατομμυρίου ευρώ θα κρατήσουν τις τσούχτρες μακριά από τον Κορινθιακό

Δίχτυα ενός εκατομμυρίου ευρώ θα κρατήσουν τις τσούχτρες μακριά από τον Κορινθιακό

in ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΠΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κονδύλι ενός εκατομμυρίου ευρώ εγκρίθηκε από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης για την προστασία των ακτών από τις πληθυσμιακές εξάρσεις μεδουσών κατά μήκος του Λουτρακίου, του Σχίνου και της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Toν Φεβρουάριο του 2020 ο προαστιακός φτάνει στο Λουτράκι

Toν Φεβρουάριο του 2020 ο προαστιακός φτάνει στο Λουτράκι

in ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΠΙΚΑ

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον η υπόθεση της επέκτασης του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι.

Ρεκόρ guinness και Θεοφάνεια στο Κιάτο.

Ρεκόρ guinness και Θεοφάνεια στο Κιάτο.

in TOP 10, Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΟΠΙΚΑ

Ρεκόρ guinness και Θεοφάνεια στο Κιάτο, γιορτινή μέρα η σημερινή μιας και είναι διπλή η χαρά. Από τη μία η βάπτιση του Ιησού και από την άλλη ενά ρεκόρ guinness. Ένα ρεκόρ που αφορά την μεγαλύτερη σε βάρος και εμβαδό βασιλόπιτα στον κόσμο,

Ελληνικό: Στην τελευταία φάση το νομοσχέδιο

Ελληνικό: Στην τελευταία φάση το νομοσχέδιο

in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύριο αναμένεται να οριστεί ο εισηγητής και η ημερομηνία συζήτησης, κεκλεισμένων των θυρών.

Περιηγηση ανα κατηγορια περισσότερες κατηγορίες